Seneste nyt

SIKKER GENÅBNING


 
Nu kan vi ses igen i Karmel med de forskellige forholdsregler, som er nødvendige for at skåne hinanden og sig selv for smitterisiko.

Derfor er der lavet nogle praktiske tiltag i kirken, for at kunne følge de grundlæggende regler bl. a. om at vaske hænder, bruge håndsprit og holde afstand på 1 – 2 meter og kun være 1 person pr. 4 m2 og ekstra rengøringshygiejne.

I kirkesalen:

Stolene er flyttet og hynder er fjernet, så der kun er 28 hynder til deltagere i gudstjenesten + 2 til dørvagterne. Hynderne er fordelt, så der er størst mulig afstand mellem de stole, der må anvendes. Stolene er markeret med et rødt mærke på tværstangen foran.

Familier må gerne sidde sammen, og de kan i så tilfælde flytte en hynde med sig, men den skal altid lægges tilbage til den markerede stol igen!

Stolene må ikke flyttes rundt, der er røde markeringer på gulvet, hvor rækkerne skal stå.
 
 
Modstandsfolk og nazister
side om side i samme menighed
 
 
 På dagen for 75-året for befrielsen udgiver BaptistKirken historien om de danske baptisters forhold til den tyske nazisme. Det er Bent Hylleberg, der har forsket i historien, og i første omgang bliver den offentliggjort som en online publikation.