Seneste nyt

SIKKER GENÅBNING

Nu kan vi ses igen i Karmel med de forskellige forholdsregler, som er nødvendige for at skåne hinanden og sig selv for smitterisiko.

Derfor er der lavet nogle praktiske tiltag i kirken, for at kunne følge de grundlæggende regler bl. a. om at vaske hænder, bruge håndsprit og holde afstand på 1 – 2 meter og kun være 1 person pr. 4 m2 og ekstra rengøringshygiejne.

I kirkesalen:

Stolene er flyttet og hynder er fjernet, så der kun er 28 hynder til deltagere i gudstjenesten + 2 til dørvagterne. Hynderne er fordelt, så der er størst mulig afstand mellem de stole, der må anvendes. Stolene er markeret med et rødt mærke på tværstangen foran.

Familier må gerne sidde sammen, og de kan i så tilfælde flytte en hynde med sig, men den skal altid lægges tilbage til den markerede stol igen!

Stolene må ikke flyttes rundt, der er røde markeringer på gulvet, hvor rækkerne skal stå.

Modstandsfolk og nazister
side om side i samme menighed

På dagen for 75-året for befrielsen udgiver BaptistKirken historien om de danske baptisters forhold til den tyske nazisme. Det er Bent Hylleberg, der har forsket i historien, og i første omgang bliver den offentliggjort som en online publikation.

HER KAN DU KOMME TIL GUDSTJENESTE ONLINE

Der holdes stadig ikke gudstjenester i flere baptistkirker for tiden.
Men du kan komme til gudstjeneste alligevel
– fra din mobil, pc eller tablet.
Klik nedenfor og find en liste med muligheder.